Opdrachtgever
Stem Zonder Gezicht
Jaar

2017

Diensten
Innovatie en ontwikkeling

Coaching van startende ondernemers

Thema
Kinderrechten

Voor jou als startende sociale architect

Als je hoofd vol ideeën zit en je door die bomen het bos niet meer kan zien, kun jij bij Social Architects terecht. In een aantal coachings sessies kunnen wij jouw gedachten structureren en samen met jou de basis leggen voor jouw pad naar succes!

Zoals wij ook met Stem zonder Gezicht hebben gebrainstormd over hun stappen en strategisch plan voor de toekomst. Om haar passie te realiseren heeft Social Architects samen met haar in een drietal sessies een structuur gezocht in haar woud van ideeën. Met behulp van de Golden Circle-methode hebben wij gevonden waar haar passie en drijfveren vandaan komen.

Haar missiestatement als resultaat

Initiatiefneemster Vanessa Umboh is gedreven en gepassioneerd in haar werk. Na een succesvolle startproject in december 2016 waarin zij in Het Oude Noorden een burgerinitiatief is gestart om kadootjes voor arme kinderen in te zamelen en uit te delen tijdens de kerstdagen. Een paar maanden verder is zij gestart met het opzetten van Stichting Stem zonder Gezicht (SZG), welke als doelstelling heeft een stem te zijn voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor die kinderen die onzichtbaar blijven. SZG rekent liefde, aandacht en erkenning ook tot de basisbehoeften. SZG wil de stad Rotterdam in beweging laten komen, inspireren en stimuleren om gezamenlijk op te trekken en Samen verantwoordelijkheid te nemen voor onze stad, onze mensen en met name van onze kinderen, de toekomst.

Klinkt dit goed?

Kom ook het coachingstraject volgen, neem gerust contact met ons op. Of ben je nieuwsgierig naar onze andere projecten klik dan hieronder door!