Creatieve koppigheid met inzicht

Uit vriendschap geboren vonden wij elkaar in onze gedeelde maatschappelijke ambitie. Ten allen tijde eerlijk en kritisch naar onszelf toe, hebben wij samen de eerste projecten van Social Architects neergezet. Samen met onze klanten zijn concepten als Curason en Combine Stad uit de creatieve koker gekomen en in de uitvoeringsfase tot leven gebracht.

Een ideale start voor ons als Social Architects waar wij de missie hebben mens en organisatie te helpen in hun zoektocht naar nieuwe creatieve oplossingen in innovatie en ontwikkeling. Niet denken in beperking, maar juist in doelen en kansen helpt onze klanten een stap verder, die wij net als ons zien als social architects. Perfect in staat om hun wereld op eigen kracht positief vorm te geven met soms wat extra hulp.

Jurensli Willems

Oprichter / Criminoloog

Creatief, betrokken, integer en ambitieus. Jurensli schakelt makkelijk tussen de diverse niveaus in zijn werk als programmamanager en strategisch adviseur in het Onderwijs, Welzijn, Sport en Veiligheid. Hij werkt graag in een onafhankelijke rol en is gericht op conceptontwikkeling, begeleiden veranderprocessen en professionalisering binnen maatschappelijke organisaties en overheden. Kortom, Jurensli is een duizendpoot die mensen samenbrengt en gelukkig wordt als dromen werkelijkheid worden. Niets is onmogelijk en opgeven bestaat niet.

Rashida Adams

creatief producent

Sinds 2007 actief als creatief producent, met een grote mode achtergrond. Rashida is gespecialiseerd in het vertalen van creatieve concepten en het visualiseren hiervan. Met haar expertise probeert zij onder andere jongeren te enthousiasmeren en te motiveren om zich zo staande te houden in de creatieve sector, door haar eigen ervaringen en richtlijnen te geven en te delen.